Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Πρέπει να αλλάξω...

17.03.12 Image Να αλλάξει στοιχεία στο παιχνίδι της έχει βάλει σκοπό το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μετά τη νέα ήττα-αποκλεισμό στο BNP Paribas Open απ'την Άννα Ιβάνοβιτς. Η Δανέζα δήλωσε σε δημοσιογράφους πως ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσει κάποια παιχνίδια, θα είναι πιο δυνατή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Φαίνεται πως η ήττα με κάτω τα χέρια στους "16" του Indian Wells απ'την αναγεννημένη Άννα Ιβάνοβιτς, προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της Βοζνιάκι που όπως δήλωσε θα πρέπει να αλλάξει σημαντικά τον τρόπο παιχνιδιού της αν θέλει να πετύχει τους στόχους της στο μέλλον, που δεν είναι άλλοι απ'την κατάκτηση ενός major και φυσικά το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

"Δεν είναι καθόλου εύκολο να χάνεις και μισώ το να χάνω. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι χειρότερο απ'την ήττα," είπε η 22χρονη Δανέζα στο Tennis.com και συνέχισε.

"Είναι σκληρό, αφού ενώ ξέρεις πως πρέπει να σπάσεις το φράγμα, όταν βλέπεις άνοιγμα στην πόρτα σκέφτεσαι πως αξίζει το ρίσκο να βάλεις απλά το πόδι σου μέσα. Είμαι απ'τις τενίστριες που παίρνουν ρίσκα κατά την διάρκεια του αγώνα και αν αυτό δεν δουλέψει, τότε γυρνάω στη βάση μου και προσπαθώ να τα βγάλω πέρα από εκεί."

Η Βοζνιάκι, η οποία απέλυσε τον προπονητή Ρικάρντο Σάντσεζ μετά από μόλις 2 μήνες συνεργασίας μετά το Αυστραλιανό, πρόσθεσε πως ξέρει πλέον ποιος είναι ο τρόπος παιχνιδιού που θα την φέρει ξανά στην κορυφή.

"Βλέπω το παιχνίδι που πρέπει να κάνω και ξέρω πως στο παρελθόν το είχα πετύχει, απλά πρέπει να ξεκινήσω πάλι βήμα-βήμα και όλα είναι θέμα συγχρονισμού, θέλησης και αποφασιστικότητας.

Είναι κάποιες μικρές βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν. Δεν θα με δείτε να αλλάζω το σερβίς μου, το βολέ και τα drop-shots, γιατί απλά δεν πρέπει να επιδιορθώνεις κάτι που δεν είναι χαλασμένο. Είμαι στο τοπ-5 εδώ και 3 χρόνια, κάτι πρέπει να κάνω σωστά."

Μετά την αποτυχία να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Indian Wells, η Βοζνιάκι θα πέσει τουλάχιστον στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, όταν θα ανακοινωθούν οι νέες βαθμολογίες τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου