Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Στο δρόμο του Νόλε ο Μάρκος

22.03.12 Image Ο Μάρκος Παγδατής έκανε μια ιδανική προπόνηση ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης αποστολής που τον περιμένει στο 2ο γύρο του Miami Masters. Ο Κύπριος νίκησε σχετικά εύκολα 2-0 σετ τον Λεονάρντο Μάγερ και θα έχει τη χαρά να αντιμετωπίσει το Νο1 του κόσμου και υπερασπιστή του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς στους "32" της διοργάνωσης!

Aπό τους πρώτους αγώνες της Πέμπτης στη 2η ημέρα του ανδρικού Sony Ericsson Open, προέκυψαν οι αντίπαλοι των δύο κορυφαίων ονομάτων και μεγάλων φαβορί για τον τίτλο, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ με τους Μάρκο Παγδατή και Ράιαν Χάρισον να επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά κλείνοντας τα σπουδαία ραντεβού αντίστοιχα.

Ο 26χρονος Κύπριος πρωταθλητής, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο του αγώνα στο Μαϊάμι και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 6-1, 6-4 τον Λεονάρντο Μάγερ παίρνοντας την πρόκριση για το 2ο γύρο του θεσμού, εκεί όπου περίμενε υπομονετικά το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος προέρχεται από την ανέλπιστη ήττα του στα ημιτελικά του Indian Wells και επιθυμεί διακαώς να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Μαϊάμι, προκειμένου να μην συνεχίσει την απώλεια πόντων καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ τον οποίον ενδέχεται να συναντήσει στους "4" της διοργάνωσης, ανεβαίνει εντυπωσιακά και επικίνδυνα...

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παγδατή επί του Μάγερ στον 3ο μεταξύ τους αγώνα, με τον άσο από τη Μεγαλόνησο να παίζει σταθερό και επιθετικό τένις, έχοντας παράλληλα και πολύ καλά ποσοστά από τη γραμμή του σερβίς.

Ο Μάρκος κινδύνευσε ελάχιστα και δέχθηκε ένα break, ενώ πέτυχε τέσσερα συνολικά στο σερβίς του 24χρονου αντιπάλου του, φτάνοντας στη νίκη μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά στο δεύτερο μεγαλύτερο court του Crandon Tennis Park.

Ο Παγδατής δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε έξι αναμετρήσεις, ωστόσο κάθε συνάντηση των δύο ανδρών προσφέρει πλούσιες συγκινήσεις και... δράματα καθώς ο Μάρκος βγάζει τον καλύτερό του εαυτό στις αναμετρήσεις με τον Σέρβο σούπερ σταρ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στον πρώτο τους αγώνα το 2007 στη Ρώμη, ο Παγδατής δεν μπόρεσε να πάρει σετ από τον Τζόκοβιτς, κάτι που έκανε στις υπόλοιπες πέντε συναντήσεις τους.

Όσον αφορά τον αντίπαλο του Ρότζερ Φέντερερ στο 2ο γύρο, αυτός θα είναι ο 19χρονος Αμερικανός Ράιαν Χάρισον ο οποίος δυσκολεύτηκε αλλά πέτυχε την ολική ανατροπή κόντρα στον Πότιτο Σταράτσε, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-7(6), 6-4, 6-4 του πολύπειρου Ιταλού.

Οι δύο παραπάνω αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο όπου θα ξεκινήσει και η τηλεοπτική μετάδοση από Novasports και Live Streaming απ'την Betfair.

Πέμπτη 22/03: 1ος γύρος Miami Masters
Querrey (U.S.) beat Matthew (Australia) 6-1 5-7 7-5
Yen-Hsun (Taiwan) beat Nieminen (Finland) 6-4 6-3
Garcia-Lopez (Spain) beat Ram (U.S.) 6-4 7-6(7)         
Muller (Luxembourg) beat Bogomolov Jr. (Russia) 5-7 6-4 7-6(5)
Goffin (Belgium) beat Young (U.S.) 7-5 6-4    
Tomic (Australia) beat Stakhovsky (Ukraine) 7-6(4) 6-3    
Dancevic (Canada) beat Chardy (France) 7-5 7-6(0)
Phau (Germany) beat Berlocq (Argentina) 6-4 6-2
Becker (Germany) beat Rochus (Belgium) 5-7 6-3 6-2      
Bubka Jr. (Ukraine) beat Gulbis (Latvia) 6-4 6-4          
Baghdatis (Cyprus) beat Mayer (Argentina) 6-1 6-4        
Marcel Stebe (Germany) beat Cipolla (Italy) 6-3 7-5        
Karlovic (Croatia) beat Kubot (Poland) 6-3 6-7(2) 7-6(2)      
Harrison (U.S.) beat Starace (Italy) 6-7(6) 6-4 6-4          
Kunitsyn (Russia) beat Levine (U.S.) 7-6(8) 7-6(3)
Ramos (Spain) beat Bolelli (Italy) 6-3 6-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου